NEJVĚTŠÍ ŠTĚSTÍ JE ÚSMĚV A RADOST V DĚTSKÝCH OČÍ

Ve čtvrtek 1.června 2017 slavíme Mezinárodní den dětí, a tak nás požádala ZŠ v Úpici o sponzorský dar ve formě plyšových hraček pro dětičky nejenom z místních, ale i z okolních mateřských škol. Naše organizace neváhala ani minutu a samozřejmě, že jsme pomohli. Není pro nás většího zadostiučinění, než úsměv v dětské tváři. Věříme, že se celá akce vydařila a každý chlapeček i dívka si našli svého zvířecího kamaráda, což můžete vidět i na zobrazených fotografiích. Jsme rádi, že jsme i takovýmto způsobem mohli podat pomocnou ruku těm, kteří naplňují radostí životy naší budoucí generace. Jsme vděční za poděkování, které nám zaslala organizátorka celé akce paní Mgr. Blanka Pavlásková. Těšíme se na další spolupráci.

„Vážení,

děkujeme Vám za sponzorský dar ve formě plyšových hraček. Udělaly velikou radost dětem z MTŠ, pro které naše škola pořádala Dětský den. Posílám několik fotek, v případě Vašeho zájmu o tuto naši akci si rozklikněte na našich stránkách MDD pro MTŠ.

Za ZŠ Bratří Čapků v Úpici  děkuje za spolupráci

organizátorka Mgr.Blanka Pavlásková“